Jury, w którego składzie znaleźli się m.in. Krzysztof Król Łegowski, dyrektor Tatrzańskiej Agencji Rozwoju, Promocji i Kultury, Tomasz Latocha oraz Dyrektor Agencji Rynku Rolnego Bogusław Wiśniewski, wybrało trzy najlepsze produkty tegorocznych targów.
Na podium znalazły się również smalec, którego można spróbować w zakopiańskiej karczmie Czarci Jar oraz wędzony karp ze Spiżarni Doliny Karpia.
rkw/ zdj. Regina Korczak-Watycha
15.08.2013 | Czytano: 190
Wybrano najlepsze produkty tegorocznych Europejskich Targów Produktu Regionalnego (zdjęcia)
ZAKOPANE. Podczas Europejskich Targów Produktu Regionalnego, Jury wybrało najlepszy produkt tegorocznych edycji Targów. W roku jest nią "szynka bacowska" produkowana przez firmę Lederpol Macieja Pawlikowskiego z Białego Dunajca.
Komentarze
Reklama